ONZE WERKWIJZE

Bij ZorgHarten zit u nergens aan vast, we gaan voor de goede match en willen graag alleen tevreden klanten! Er is dan ook geen opzegtermijn van toepassing.

Bij ZorgHarten streven we naar:

STRUCTUUR

Mensen met dementie verliezen vaak het gevoel van dag en nacht, door onze hulp komt er weer structuur in het dagelijkse ritme.

VAST PERSOON

We werken zoveel mogelijk met een vast gezicht, dat voelt veilig en vertrouwd.

VASTE TIJDEN

Op ons hoeft niet gewacht te worden, u weet precies welke dagen en tijden we er zullen zijn.

TEAM MOGELIJK

Meer dan 2 à 3 zorgbezoeken per week nodig? Dan organiseren we een vast team om u heen. Alleen met uw toestemming zal er, indien nodig, een nieuw gezicht aankloppen.

zorgaanvraag verstuurd?

1.

Als eerste komen we graag persoonlijk bij u thuis kennismaken, we streven naar een fijn en informeel gesprek zodat we elkaar een beetje leren kennen. Het is ten slotte van belang dat het voor iedereen fijn en vertrouwd voelt.

2.

Als wij een beter beeld hebben van wie u bent, wat u graag zou willen en wanneer dat het beste uitkomt, dan gaan we geheel vrijblijvend kijken wie van onze ZorgHarten het beste bij u zal aansluiten. Op zoek naar de klik! 

Deze is erg belangrijk voor u maar zeker ook voor onze hulpverleners, zodat het momenten worden waar iedereen met plezier naar uitkijkt.

3.

De volgende stap is de kennismaking tussen u en onze ondersteuner, als de eerste indruk goed is gaan we van start!

ZorgHarten helpt echt!

Wilt u zich weer partner voelen i.p.v. mantelzorger? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

LINKS

SOCIAL MEDIA

CONTACT

T: 015 781 0560

info@zorgharten.nl

Scroll naar boven