OVER ONS

In 2015 kwam Linda Brom na een mooi Amerikaans avontuur terug op Nederlandse bodem, ze werd verliefd op het prachtige Delft en vond al snel een knusse woonboot in de binnenstad! Linda wilde al langere tijd meer voor mens en dier betekenen, dus al snel gooide ze het roer compleet om…

In haar privé tijd zet ze zich in voor dieren die een naar verleden hebben en een betere toekomst verdienen. Én in 2016 startte ze haar eigen zorgonderneming, ZorgMies regio Delft, met haar missie om de mantelzorger te helpen en het leven van mensen gezelliger te maken, niet alleen van haar cliënten en hun familie, maar ook van de mensen die bij haar aan de slag gaan.

De eerste jaren coördineerde Linda alles vanaf de keukentafel op haar boot, maar sinds 2021 is de keukentafel weer keukentafel en zijn we verhuisd naar een mooi en gezellig pand aan de Delfgauwseweg in Delft. Op 1 oktober 2023 werd de naam veranderd naar ZorgHarten! Een lokaal initiatief wat zich met name richt op ouderen (met dementie) in Delft en omgeving.

Ons geweldige team bestaat uit vrouwen en mannen die heel graag iets voor iemand willen betekenen, gezelschap én warmte willen brengen en een glimlach op een gezicht willen toveren. De meeste van de ZorgHarten zijn 50 plus tot zelfs in de 70! Hoe mooi is het als je graag voor iemand zorgt, om dit te blijven doen ook na je pensioen. Maar we matchen graag, als iemand liever een student wil dan gaan we daar naar op zoek.

Inmiddels weet Linda aardig de route in de zorgwereld en zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met veel andere zorgondernemingen in Delft en omstreken, maar ook met vrijwilligersorganisaties. Met als doel de best mogelijke zorg en ondersteuning in te zetten voor de betreffende cliënt. Linda zet de cliënt centraal, wat past het beste en welke (financiële) mogelijkheden zijn er.

Naast onze hulp zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden; zoals ontmoetingscentra, zorgboerderijen en kwekerijen en andere leuke en laagdrempelige dagbestedingen. Linda denkt graag (vrijblijvend) met u mee en/of kan u met de juiste instanties in contact brengen.

LINKS

SOCIAL MEDIA

CONTACT

T: 015 781 0560

info@zorgharten.nl

Scroll naar boven